PLKN + lady gaga dress

 holla!!!
..............................................................................................................................................
dah lama tak update kan ?? hampir setahun luna tak update ... busy sikit .. study for SPM ... sekarang dah habis exam dah... so baru ada masa nak update blog semua ni .. sorry dekat semua pembaca blog luna ni.. cuti ni luna memang tak buat apa-apa pun ..nak keje pun tak sempat ...
hmmmm... just mampu jual online je ... 
luna jual eyebrow pencil , sabun susu beras , lip gloss ....
macam-macam lagi la..lupa la...
nak tengok ??
siapa ada instagram ?? follow luna yer ... just search lunapocodotsstyle
kat situ la luna promote barang-barang yang luna jual ...

 tertanya-tanya kenapa luna tak kerja ?? well ... luna sebenarnya dapat PLKN tau !! hahaha !! best !! luna memang nak sangat-sangat dapat plkn ni ..akhirnya
dapat jugak ...hhuhu...
tapi kan luna dapat jauh sangat ... luna duduk semenyih pastu dapat dekat
gopeng ,perak ... kem kepimpinan gemilang kalau tak silap luna la...
tapikan luna sebenarnya luna berharap
sangat kalau dapat dekat sabah ....


 sebab luna nak naik flight je ... hehhehe ... dah berangan-rangan tarik beg dekat flight
hehehhe... best yer kalau dapat naik flight kan ??
memang luna pernah naik flight .. tapi dah tak ingat macam mana ..
sebab waktu luna kecik lagi..kalau tak silap waktu tuh umur 1 tahun...
sekarang umur luna dah 17 tahun ...da 16 tahun tak naik flight...that's why la luna
nak dapat dekat sabah..tapi tak dapat 
da nasib ... nak buat macam mana kan ??


 panjang jela luna update..  maklumlah da lama sangat tak update ...
sekarang luna ada buat projek baru tau..luna nak buat lady gaga punya dress ...
hehehe ... bosan duduk rumah ...macam-macam baju luna da buat ....


nak tengok hasil lady gaga dress ?? luna akan update nanty ...tunggu yer ... bye bye





da abis baca kan?? click sini !!

4 comments:

  1. cantik shawl . tak sabar nak tengok dress tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks....shawl ni luna buat sendiri...and luna jual jugak ... RM 25

      Delete
  2. gopeng act dkat dgn my place :) hahaha . welcome to perak

    ReplyDelete

orang yang last comment kat blog nye,
orang tu yang paling cute <3